MNENJA STRANK

Zadovoljstvo naših strank nam je ključnega pomena.

Ker se v Leku zavedamo, da so naši zaposleni bistvenega pomena za doseganje vrhunskih rezultatov, smo se že pred leti odločili za uvedbo posebnega Energized for Life (EFL) programa.
S to aktivnostjo želimo kar največ doprinesti k dobremu počutju in zadovoljstvu naših zaposlenih in jih tako opolnomočiti za čim boljše delo. V okviru EFL smo se potem ko je sodelovanje potrdila tudi Fakulteta za šport Univerze v Ljubljani, dogovorili za sodelovanje pri pilotski študiji učinkovitosti FELDENKRAIS for Business™ metode v poslovnem okolju. Uvodne predstavitve metode se je udeležilo več kot 150 zaposlenih. Zaradi dobrega odziva na predstavitvi, smo se odločili za izvedbo študije, v kateri je v treh mesecih sodelovalo 96 zaposlenih. Neodvisne meritve psihofizičnih sposobnosti sodelujočih je pred začetkom in na koncu izvedla Fakulteta za šport, Univerze v Ljubljani. Mislim, da so bili rezultati presenetljivi za vse nas; študija je pokazala znatno izboljšanje tako na področju gibalnih kot tudi kognitivnih sposobnosti vadečih, v okviru psiholoških dimenzij zadovoljstva z življenjem pa smo ugotovili, da so bili vadeči zaposleni manj anksiozni, bolj samozavestni in motivirani. Na področju izgorelosti jih je na koncu našega programa veliko manj poročalo o izgorelosti. Z izvedbo metode FELDENKRAIS for Business™ in učiteljico Lucijo Zmajšek smo bili zelo zadovoljni in zato iščemo način, kako bi v prihodnje lahko naše sodelovanje še nadaljevali.

Robert Hribar, direktor službe Zdravje, varnost in okolje, Lek d.d.
S FELDENKRAIS for Business™ metodo sem se srečala po napornem in stresnem obdobju na delovnem mestu. Zaradi kroničnih bolečin v vratu in križu sem bila psihično in fizično izgorela. Z rednimi tedenskimi FELDENKRAIS for Business™ INDIVIDUALNIMI LEKCIJAMI – FI sem začela namenjati več pozornosti občutkom v svojem telesu, s tem pa sta se moje fizično in psihično stanje močno izboljšala. S časom sem se naučila prepoznati stresne situacije in se z njimi spopasti brez nervoze, zategnjenosti telesa in posledično slabe volje.
Irena Vide - Prešeren